Nieuws

Labels. 

Creëer en meer houdt graag rekening met de natuur, het milieu en de aarde. Het weggooien van dingen is vaak onnodig en daarom wil Creëer en meer je graag in laten zien dat er nog zóveel mooie spullen zijn, die niet perse nieuw hoeven te zijn. Daarom hebben we labels gemaakt, hiermee kunnen we aangeven of iets bijvoorbeeld nieuw of handgemaakt is, ook een combinatie van de labels is mogelijk, soms moet je nieuwe dingen kopen of gebruiken om daarmee oude spullen weer een nieuw leven te geven. In onze webshop staat een overzicht van de labels en hun betekenis, vanaf 1 februari 2021 proberen we aan alle artikelen in de webshop een label te geven, zodat je precies weet wat je koopt en waar het vandaan komt.  


Lock Down.

Zaterdag 12 december heeft Creëer en meer nog twee mooie workshops mogen verzorgen, helaas zit dat er tot en met 19 januari 2021 niet meer in en zijn al onze workshops geannuleerd. Toch willen we graag het resultaat delen van deze gezellige workshops met mooie eindresultaten (natuurlijk allemaal op gepaste afstand en alle andere maatregelen in acht genomen). Via deze weg willen we jullie ook alvast een fijne kerst wensen en een gelukkig, voorspoedig maar vooral gezond 2021!


Sinterklaaskrans!

Afgelopen zaterdag hebben Sinterklaas en zijn pieten hun weg weer naar Nederland gevonden. Bij Creëer en meer hebben we daarom een mooie Sinterklaaskrans gemaakt, je kunt 'm hier bestellen in de webshop, maar je kunt 'm ook bestellen als DIY-pakket. Leuk voor thuis! Bestel 'm snel, want op=op! Wist je trouwens ook dat wij gedichtjes op maat maken en je helpen/adviseren bij het maken van je surprise??


Herfstworkshop!

Binnenkort vindt de allereerste workshop van Creëer en meer plaats! De dagen worden langzamerhand steeds korter, de blaadjes vallen van de bomen en zaterdag 26 september 2020 en vrijdag 9 oktober 2020 staan daarom in het teken van de herfst! We gaan een mooi decoratiestuk maken voor op tafel, voor in de vensterbank, of waar jij wilt. Natuurlijk hebben we de nodige maatregelen getroffen met betrekking tot het Coronavirus. Klik hier voor de maatregelen die er genomen zijn of om je in te schrijven voor de workshops op zaterdag 26 september of op vrijdag 9 oktober. Hopelijk tot dan!


Even voorstellen!

Mijn naam is Annika, ik ben 31 lentes jong en de bedenker en uitvoerder van Creëer en meer! Ik houd van koffie, ook om half 12 's avonds en ja dan kan ik nog steeds prima slapen! 😉 Ik houd ook van chocolade, zelfs na 3 repen wordt ik niet misselijk. Ik ben schrijver van @ikbeniemanddie waarop ik grappige, persoonlijke en waargebeurde quotes post. Wil je meer over mij weten? Klik dan hier voor de pagina 'Over ons.' Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan Creëer en meer, leuk als je ons volgt en delen mag!


Het logo van Creëer en meer

Daar is 'ie dan! Hét logo van Creëer en meer! Jullie hebben er even op moeten wachten, maar goed werk heeft tijd nodig! Met dit logo kunnen we een gezicht geven aan Creëer en meer. Het staat voor nét even anders (de roze cirkel lijkt symmetrisch, maar is het niet), het staat voor buiten de lijntjes durven kleuren, je creativiteit omarmen en nog zo veel meer. Niet te strak, niet te stijf, maar wel duidelijk. Hebben jullie het logo ook al op Facebook en Instagram voorbij zien komen? Volg onze pagina's om niks te hoeven missen en wie weet zie je dit logo binnenkort wel veel vaker voorbij komen!