Over ons

Creëer & meer staat voor alle creativiteit die je je maar kunt bedenken! Zo kun je bij ons terecht voor leuke woonaccessoires, kaarten, kransen, droogbloemen en nog veel meer! Kijk dus gerust eens in onze webshop voor een leuke cadeautje voor jezelf of een ander! Ook verzorgt Creëer en meer leuke en creatieve workshops in de regio Eindhoven/Nuenen/Helmond/Veghel of bij jouw op locatie! De mogelijkheden zijn eindeloos, meer informatie over de workshops vindt je hier

Tweedekans 

Het weggooien van eten, kleren, woondecoratie, het is allemaal zonde, maar ik houd er ook van om af en toe een ruimte te veranderen of anders aan te kleden. Met mijn creativiteit zie ik in hoe ik van 'oude rommeltjes' weer leuke woondecoratie kan maken of om woondecoratie zelf te maken voor een leuk budget. Met mijn opleiding als 'Vormgever' zie ik overal weer nieuwe kansen, mogelijkheden en ideeën. Mooie pareltjes kom ik regelmatig tegen in de kringloopwinkel of bijvoorbeeld op marktplaats. In sommige gevallen zijn deze al zo mooi van zichzelf, dat ik ze alleen nog een beetje oppoets, in andere gevallen maar ik er een totaal nieuw object van! 

Labels. 

Om de duurzaamheid van onze producten aan te geven werken we met labels, hiermee kunnen we aangeven of iets bijvoorbeeld nieuw of handgemaakt is, ook een combinatie van de labels is mogelijk, soms moet je nieuwe dingen kopen of gebruiken om daarmee oude spullen weer een nieuw leven te geven. In onze webshop staat een overzicht van de labels en hun betekenis, vanaf 1 februari 2021 proberen we aan alle artikelen in de webshop een label te geven, zodat je precies weet wat je koopt en waar het vandaan komt. 

Contact

Voor vragen/opmerkingen/ideeën/ samenwerkingen neem contact met ons op via 'contact' of like en volg ons hieronder op Facebook, Instagram & Pinterest! Hopelijk zien we je snel tijdens onze workshops of mag je snel genieten van een bijzonder item van Creëer en meer!