Over ons

Begin juli 2020 is het idee van Creëer en meer ontstaan. Mijn favoriete bezigheden wilde ik graag met elkaar in verbinding brengen, maar hoe?

Tekstbureau

Voordat Creëer en meer opgericht werd studeerde ik deeltijd voor Docent Nederlands. De Nederlandse taal, grammatica, lezen, schrijven, ik vond het fantastisch. Nadenken over de volgorde van een zin, bepaalde woordkeuzes en hoe we met elkaar communiceren. Het stukje onderwijs, pedagogiek en het overbrengen ervan, was niet helemaal mijn ding, maar de liefde voor de taal ben ik nooit kwijt geraakt.

Tweedekans

Het weggooien van eten, kleren, woondecoratie, ik vind het allemaal zonde, maar ik houd er ook van om af en toe een ruimte te veranderen of anders aan te kleden. Met mijn creativiteit zie ik in hoe ik van 'oude rommeltjes' weer leuke woondecoratie kan maken. Of woondecoratie zelf te maken voor een leuk budget. Met mijn opleiding als 'Vormgever' zie ik overal weer nieuwe kansen, mogelijkheden en ideeën. 

Trainingen

Door  werkzaam te zijn in diverse bloemenzaken als bloemist heb ik kennis opgedaan van verschillende bloemen en technieken en het maken van bloemstukken. Ik vind het leuk om deze kennis en creativiteit door te geven aan anderen. Om een gezellige en ontspannen middag of avond te bezorgen met een leuk resultaat dat thuis in de woonkamer kan pronken.