Over ons

Begin juli 2020 is het idee van Creëer en meer ontstaan. Mijn favoriete bezigheden wilde ik graag met elkaar in verbinding brengen, maar hoe, het zijn er zoveel! Beetje bij beetje wordt de visie van Creëer en meer steeds duidelijk en kan ik er mijn gehele creatieve ei in kwijt! 

Tweedekans 

Het weggooien van eten, kleren, woondecoratie, ik vind het allemaal zonde, maar ik houd er ook van om af en toe een ruimte te veranderen of anders aan te kleden. Met mijn creativiteit zie ik in hoe ik van 'oude rommeltjes' weer leuke woondecoratie kan maken of om woondecoratie zelf te maken voor een leuk budget. Met mijn opleiding als 'Vormgever' zie ik overal weer nieuwe kansen, mogelijkheden en ideeën. Mooie pareltjes kom ik regelmatig tegen in de kringloopwinkel of bijvoorbeeld op marktplaats. In sommige gevallen zijn deze al zo mooi van zichzelf, dat ik ze alleen nog een beetje oppoets, in andere gevallen maar ik er een totaal nieuw object van! 

Trainingen

Door  werkzaam te zijn in diverse bloemenzaken als bloemist heb ik kennis opgedaan van verschillende bloemen en technieken en het maken van bloemstukken. Ik vind het leuk om deze kennis en creativiteit door te geven aan anderen. Om een gezellige en ontspannen middag of avond te bezorgen met een leuk resultaat dat thuis in de woonkamer kan pronken.