Op zoek naar een leuke, creatieve workshop? Dan ben je bij Creëer en meer aan het juiste adres! Ervaring is absoluut niet nodig en gezelligheid staat voorop!

De workshops zijn geschikt voor 4 tot 8 personen,  ideaal voor familie-uitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes, babyshowers, teamuitjes, enzovoort.

Een workshop duurt zo'n 1,5 tot 2,5 uur (afhankelijk van het te maken bloemstuk/decoratie) en wordt voorzien van koffie, thee en wat lekkers.

Vul het formulier hiernaast in om te vragen naar de mogelijkheden of om je meteen in te schrijven! Tot snel bij Creëer en meer!

 

Vanwege Covid-19 zijn er diverse maatregelen getroffen: 

  • Afstand: Er is voldoende plek om 1,5. afstand te bewaren, de stoelen staan ruim uit elkaar, deelnemers worden verzocht om te blijven zitten of te blijven staan op dezelfde plek en niet (onnodig) rond te lopen.
  • Materialen: Elke deelnemer heeft de beschikking tot zijn/haar eigen materialen, dat betekent een eigen schaar, eigen kniptang, eigen lijmpistool, enzovoort. Op deze manier beperken we het aantal  contacten met de handen. Alle materialen worden na elke workshop ontsmet. 
  • Koffie/Thee & lekkers: Deelnemers mogen zelf koffie of thee inschenken en alle lekkernijen zullen afzonderlijk verpakt zijn. Op deze manier beperken we het contact en voorkomen we mogelijke besmettingen. 
  • Desinfectie: Bij binnenkomst en na toiletbezoek is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren, we hopen dat de deelnemers dit ook doen.
  • Eigen verantwoordelijkheid: Ondanks alle maatregelen blijft de verantwoordelijkheid bij jezelf. Hoes, nies of kuch in je elleboog. Creëer en meer vertrouwt erop dat deelnemers thuis blijven als zij klachten hebben.